Vortum-Mullem (gem.Boxmeer) is gelegen in Zuid-Oost Brabant, op de grens met Limburg en op een steenworp afstand van Duitsland. Het dorp telt 700 inwoners en heeft van oorsprong een agrarische achtergrond.
Voor de dagelijkse boodschappen gaan we naar Boxmeer, Overloon of Sint Anthonis. De dichtsbijzijnde pinautomaat vindt u in Sambeek op het Pastoor de Vochtplein tegenover de kerk. 

Vortum-Mullem ligt tussen de Maas en de rand van de Peel. 

Binnen 10 minuten ben je op de A 73 . Oprit 6 in Boxmeer richting het Noorden en oprit 7 in Vierlingsbeek richting het Zuiden.
Nijmegen ligt op 20 auto-minuten en Venlo op 25 minuten.  
In Boxmeer kun je via de A77 in korte tijd naar Duitsland. Goch en Kleve in ± 20 minuten 

Onder de kopjes in het omgeving-menu heb ik leuke tips voor een dagje uit geplaatst. Zomaar van alles wat kan bijdragen tot een aangenaam verblijf. 

Het is onmogelijk om alles een plekje te geven op de site.  Ongewijfeld komen jullie zelf nog heel veel andere plekken tegen waarvan je zegt: goh dat is bijzonder!

Voor alle info kun je terecht bij de toeristische ontmoetingsplekken van de  VVV in de regio. Voor de adressen kijk eens op: 

Venray: Henseniusplein 13  5801 BB tel. 0478 510505  www.liefdevoorlimburg.nl  

Boxmeer:  Toeristisch Ontmoetings Punt in de bibliotheek in Boxmeer , gevestigd in cultureel centrum De Weijer De Raetsingel 1  5831 KC  Boxmeer 0485 574919

www.landvancuijk.nl , evenementen 

www.heerlijkeontmoetingen.nl